Cgldy Kızlar ben 36+5teym suyum azalmış, doktor bir haftaya doğumu başlatmamız gerekir dedi. Suni sancıyla başlatacaz doğumu biraz korkuyorum açıkçası. bu konuda tecrübeli anneler paylaşabilir mi çok mu zor beni neler bekliyor
H_myra1 Cgldy ben iki dogumuda suni ile yaptım son anlarda çok zorluyor sancı dakikası sıklaşınca yani ve kişiden kişiye degişiyor kimisi dayanılmaz diyor kimisi çok zor olmadı diyor agrı eşiginize baglı yani kısacası yaşamadan bilemezsinz😊
buiyimi Cgldy suni sancıda son saatler biraz zorluyor bana çok sık geliyordu o rahatsız etmişti açıkçası
iremby Cgldy bu konuda cok mu zor gibi seylere takılma. Benim canım cok tatlıdır 1 dikişte bayılan ağdaya bile dayanamayan biriyim. Dogurdum hemde suni sanci ile baslattik doğumu. Oluyor Allah gücünü veriyor bir şekilde. Tabiki hicbir dogum sekli cok kolay değil illaki bir agrisi sizisi var ama geciyor gidiyor. Sen kolay olcagina inan ben hep oyle dedim Rabbim yardim etcek kolay olcak dedim dualar ettim öyle inandım. Kolayda bir doğumum oldu şükür 🙏 Kendini motive et
Cgldy H_myra1 tabi mutlaka kişiden kişiye değişir ama insan o sancının hangi ağrıyla eşdeğer olduğunu bilmeyince korkuyor😰😰 kaç saat sürdü doğumunuz
H_myra1 Cgldy kızımda 7 saat oglumda 4 saat sürdü şimdi 3.gebeligim buda suni ile olut diye düşünüyorum başka türlü dogurabilirmiyim aklıma gelmiyor o kadar alışığım 😂 banada ilk dogummda adet sancısının biraz üstü diyip kandırmışlardı ama onun üstünün üstü
Cgldy H_myra1 maşallah size siz artk alışmışsınız umarım bu sefer çok daha kısa sürer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucagınıza
H_myra1 Cgldy amin inşallah valla insan bilince daha çok korkuyor ilkinde başıma gelecekleri bilmiyordum şimdi biliyorum 🥴
H_myra1 buiyimi ilk dogumda çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık vardı doktor bugunde olabilir 1 hafta sonrada dedi ama benim o günün akşamına suyum geldi gece gittim 4 cm açılma vardı ama sancım yoktu suni takıldı o yüzden
buiyimi H_myra1 maşallah yine açılmaniz iyiymişti benim ilki 2 cm iken aldım şimdi yine öyle olacak galiba 1.5 cm vallahi korkuyorum suniden. Açılma gözüme çok az geliyor
Cgldy Seda_nrr doktor bana öyle söyledi hiç açıklık yok sancı yok mecbur suniyle başlatacaz dedi o yüzden korkuyorm
H_myra1 Seda_nrr sanırım hiç açıklık yokken suni alan var bilemiyorum tam sonrası nasıl gelişiyor bende birinde 4 birinde 2 cm açılma vardı
H_myra1 buiyimi açılma iyiydi ama sonrasında geç ilerledi suni takıldıktan 7 saat sonra dogum oldu 2.gebeligimde 2 cm ile 4 saatte dogum oldu
Seda_nrr Cgldy benimde doktorum bebek 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi acaba diyorum bebek o kiloyu geçmeden suniyle başlatılsa olmuyormuki
Cgldy buiyimi ayy bir korku daha oluştu şimdi o sancıyı çektikten sonra sezeryan olmak çok sıkıntılı olur ya
buiyimi H_myra1 benim 12 saatte oldu ne olduğunu bildiğim için bu gebeliğimde inşallah kendi sancım gelir diye çok dua ettim ama gelmeyecek anlasılan, genetik galiba bu sancı meselesi. Doktor 41 e gelince yine suni verecek 🤦🏼♀️
H_myra1 buiyimi belkide bilemiyorum ama bende 3.kendi sancım ile yaparım diye dua ediyoru ama bakalım ümitlide degilim