H_myra1 Cgldy kızımda 7 saat oglumda 4 saat sürdü şimdi 3.gebeligim buda suni ile olut diye düşünüyorum başka türlü dogurabilirmiyim aklıma gelmiyor o kadar alışığım 😂 banada ilk dogummda adet sancısının biraz üstü diyip kandırmışlardı ama onun üstünün üstü
Cgldy H_myra1 maşallah size siz artk alışmışsınız umarım bu sefer çok daha kısa sürer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucagınıza
H_myra1 Cgldy amin inşallah valla insan bilince daha çok korkuyor ilkinde başıma gelecekleri bilmiyordum şimdi biliyorum 🥴
H_myra1 buiyimi ilk dogumda çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık vardı doktor bugunde olabilir 1 hafta sonrada dedi ama benim o günün akşamına suyum geldi gece gittim 4 cm açılma vardı ama sancım yoktu suni takıldı o yüzden
buiyimi Cgldy suni sancıda son saatler biraz zorluyor bana çok sık geliyordu o rahatsız etmişti açıkçası
buiyimi H_myra1 maşallah yine açılmaniz iyiymişti benim ilki 2 cm iken aldım şimdi yine öyle olacak galiba 1.5 cm vallahi korkuyorum suniden. Açılma gözüme çok az geliyor
Cgldy Seda_nrr doktor bana öyle söyledi hiç açıklık yok sancı yok mecbur suniyle başlatacaz dedi o yüzden korkuyorm
H_myra1 Seda_nrr sanırım hiç açıklık yokken suni alan var bilemiyorum tam sonrası nasıl gelişiyor bende birinde 4 birinde 2 cm açılma vardı
H_myra1 buiyimi açılma iyiydi ama sonrasında geç ilerledi suni takıldıktan 7 saat sonra dogum oldu 2.gebeligimde 2 cm ile 4 saatte dogum oldu
Seda_nrr Cgldy benimde doktorum bebek 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi acaba diyorum bebek o kiloyu geçmeden suniyle başlatılsa olmuyormuki
Cgldy buiyimi ayy bir korku daha oluştu şimdi o sancıyı çektikten sonra sezeryan olmak çok sıkıntılı olur ya
buiyimi H_myra1 benim 12 saatte oldu ne olduğunu bildiğim için bu gebeliğimde inşallah kendi sancım gelir diye çok dua ettim ama gelmeyecek anlasılan, genetik galiba bu sancı meselesi. Doktor 41 e gelince yine suni verecek 🤦🏼♀️
H_myra1 buiyimi belkide bilemiyorum ama bende 3.kendi sancım ile yaparım diye dua ediyoru ama bakalım ümitlide degilim