KBOzturk Bsra26 zannetmiyorum o kadar yoktur 8+2 iken 1.28cm di. Zaten 9haftalıkken 2cm civarı olur bebek
Selnnn Irmakgcgnmerhaba benim de normalde sata göre 7. Haftamda olmam gerekirken ultrasonda 6. Haftada göründüm geç döllenme heralde sıkıntı yaratıyormu sonrada
Buketsenol Benimde 9 haftanın 5 inci günü kokulara karsı migde bulantm oluyo aynı zamanda calısıyorum
Bsra26 Buketsenol Allah yardımcınız olsun oda zor. Bende çalışıyorum şuan bı sıkıntım yok ama olur diyede korkmuyor değilim .
Buketsenol Bsra26 evet suan iyiyim ama bakalım ilerleyen zaman ne gistericek isim yorucu degil allahtan 🤗
Eminearz Ben de 7/6 birşey soracagım sivilcelerim çoştu gidiyor ve bel agrısı kasık agrısı oluyor normalmiki🤔
Eminearz Kızlar akıntı kokulu ve kaşıntılı degilse problem degilmiş olurmuş bunun içinde minnak havlular ütüleyip kullanabilirsiniz öyle demişti doktorcugum 😊
Eminearz DenizD canım günlük pedlerin normal hayatta bile kullanılmaması gerekiyor çünkü kistten Allah korusun kansere kadar götürebiliyor kendine pamuklu minik bezler yapmalısın