Irmakgcgn Mervenur001 bende tam 8 +5 gunlgum. Yalniz doktor 1 hafta geri gibiyiz dedi dollenme gec olmus diye. Ama dogum 28 temmuz gozukuyor. Bakalim
Selnnn Irmakgcgnmerhaba benim de normalde sata göre 7. Haftamda olmam gerekirken ultrasonda 6. Haftada göründüm geç döllenme heralde sıkıntı yaratıyormu sonrada
Babyboymom Bende de hiç bişi yok karnımda şişkinlik aynaya baktığımda artk belli oluyor dışardan değilde çıplak bakınca artık hamile olduğumu anlıyorum 😅 Başka belirtim yok 😂 Haftaya kontrole gidicez. Kalp atışlarını dinletirler mi?
Hsnoya 6 haftalığım sağ kasık ve bacak ağrısi halsizlik yorgunluk uyku hali iştah fazlalığı var (Mide bulantısı baş dönmesi vs yok)
Sidrenur Bizde 7+3 günlüğüz. Doktor şimdilik güzel gittiğini söylüyo pazartesi günü 8 haftalık olacak olacak kalp atışını dinlemeye gidicez ☺
Bsra26 Bakalım bizde artık herşey normal diye 1ay sonraya gün verdi ozaman 3ay biticekmis. Günler ne çabuk geçiyor
1234456789 Tugceates bu arada 8+3 benimde yanlış yazmışım ve bebeğinin boyuna baktrdin mı benim 13 mm şuan
5534839733 Kizlar slmlar bn yeni katildim bu sayfaya bnde 7+1 hamileyim ama girip mide. Bulantisi beni maf etti esimin yaninda uyumuyorum uyanmasin diye Nezam gecer bu halim
KBOzturk Ben de 8+5im ilk gebeliğim ve hiç belirtim yok salı günü görmüştüm bebeğimi şimdi yine sabırsızlanıyorum yarın da mı gitsem 😏
Bsra26 KBOzturk aynı şekilde benimde hiç belirti yok böyle oldumuda insan tuhaf oluyor hergun goresi geliyor
Mervenur001 Mide bulantisi icin 7 hafta kullanmaya basladim suan 9+4 iyiyim nadiren var ama ilk 3 ay sonrasi rahatlitormussun oyle diyor cogunluk kimiside doguma giderkende istifa ediyormus ozamana kadar
ikbl Merhaba benim bulantılarım 5. Hafta başladı ve şuan 7+4 um çok kötüyüm yemek yiyemiyorum ilaç almalimiyim yemek yiyememek çocuğa zarar verir mi sadece ekmek peynir zeytin yiyebiliyorum ilaç almak ise yarıyor mu yardım edin kizlar
KBOzturk Bsra26 zannetmiyorum o kadar yoktur 8+2 iken 1.28cm di. Zaten 9haftalıkken 2cm civarı olur bebek