MineLule Deletedmom23234 şimdi dışarıdan gelen gürültüye uyandım 😁 doğalgaz için asfaltı kaziyorlar günler haftalar oldu bitmedi kazı 🤔
MineLule iremcannn1907 normal muayene olsa beklerim de önümüzdeki haftaya kadar randevu görünmüyor mhrsde ve haftaya 37 olacağım sezeryan günümü alamadım. Ayın onuna randevu almıştım o da iptal oldu. Özele de para dayanmıyor anacım doğum fiyatları uçmuş
iremcannn1907 MineLule kesinlikle öyle ama böyle durumlar olunca insanın ben bunlarla uğraşamam parası neyse verir özele giderim diyesi geliyor. İnşallah sağlıkla atlatırsın canım 🙏
MineLule Meraklibiri Tekrar aradım hastahaneyi doktorumu geçici görevle başka bir yere göndermişler 😭
H_myra1 MineLule devlet hastanesinde hep aynı doktora getirmek zor bende 38 haftaya kadar devlet hastanesine gittim sadece 2 kez aynı doktora denk geldim zaten 38 de de ben özele başladım dogumu özelde istedigim için
Aybuss Hastaneler de Kuyruk oluyordu diye Bağıran amca teyzeler geldi aklıma… Şimdi telefondan randevu vermeyip evde bekletiyorlar.. İki Türlü de Doktora ulaşamıyorsun 🤔
marbling10 MineLule e nabızda çıkmıyorsa 182 de ayrıca veriyorlar mı? Ben hep e nabızdan alıyorum hiç arayıp almayı denemedim
MineLule marbling10 En azından ne zaman randevu alabileceğimi öğrenirdim 182 den. Ama artık gerek de kalmadı direkt hastahaneyi aradım ayrılmış doktorum.
marbling10 MineLule benimki de ayrıldı🥺😔 e nabızda 2-3 haftalık açık randevuları göryorsunuz zaten. Orası benim daha kolayıma geliyor açıkçası kendi gözümle görüp seçiyorum