MineLule 182 ile cok zor cunku o an yoksa yine aramaniz gerekcek yine sira olcak yine bekliceksiniz. En iysi mhrs ile kendiniz surekli girin. Bende 15 haftalik hamileyim ayrintili ultrason icin sira alcam oyuzden doktor randevusu alamiyodum bi turlu dusmuyodu mhrs ye. Sabah erkenden hastaneye gidiyim dedim belki elden verirler yok hicbisekilde vermediler hasta haklarina ciktim sikayete sozde yardimci olmadilar gunduz 4de yenileniyo sistem surekli girin dedi. Bi tanidigimda 2 ile 4 arasi gir dedi. Ben inat ettim alicam bu sirayi dedim o gun elimden tel hic dusmedi sabirla gir cik yaptim ama deli gibi otomatige bagladim 😁😁 bi anda bir doktora iki randevu saati gozuktu hemen saniyesiyle gunune saatine bakmadan tikladim kaydettim. Buyuk zafer kazanmis gibi hissediyodum 😁 sali gunu randevum var bakalim 😁 sizde mhrs niz yoksa e nabizdan e devlet ile giris oluyo surekli oyle gir cik yapin sabirla dedigim saatlerde alirsiniz insallah baska turlusu mumkun degil daha pazartesi aldim ben birde ozellikle cuma ve pazartesi gir demisti tanidik bugunde cuma belki duser sansiniza 😊 duserse yazin bana 😁 biraz uzun oldu amma 😁