Deletedmom23234 MineLule İyi yaptın 😁❤️ sabah 6′da arayınca genellikle hemen açıyorlar birde gece 11:30′da
MineLule Meraklibiri Mesaj attılar doktorun çalisma saati değişti diye tekrar randevu görünmüyor Bende anlamadım 🤷
2pasam03 MineLule erken gitsen bakmazlarmi canm bizim burada bakiyolar yada en son acilden gir sabah gidersin
MineLule Deletedmom23234 şimdi dışarıdan gelen gürültüye uyandım 😁 doğalgaz için asfaltı kaziyorlar günler haftalar oldu bitmedi kazı 🤔
incisu MineLule ben direk internet üzerinden alıyorum randevuyu hiç uğraşmıyorum oradaki insanlar bazen çok terbiyesiz oluyor
iremcannn1907 MineLule işte bu yüzden özel hastane tercih ediyoruz 🙄 büyük rezillik bence aynısını ben yaşadım ve sonuç olarak 1.5 ay randevu bulamadım, hala yok
MineLule iremcannn1907 normal muayene olsa beklerim de önümüzdeki haftaya kadar randevu görünmüyor mhrsde ve haftaya 37 olacağım sezeryan günümü alamadım. Ayın onuna randevu almıştım o da iptal oldu. Özele de para dayanmıyor anacım doğum fiyatları uçmuş