Birglbiray Cansu2018 yap kız valla hiç değilse o sıcak basmasını önlüyor 😁 ceryan falan olur aman diyim dikkat et
FerideMustafazade 🙋🏼♀️ BENNNNN ya bu sıcakdan klima olan odadan dışarı çıkamıyom ki Sanki öbür odalara geçsem sıcaktan eriycem 😫
Bebeimhan Cansu2018 annemlerin yanina geldim bende yazliga :)) kocayi delirttim sira onlarda ama acaip bi sekilde yastigim su gibi oluyo resmen iyi ki gun icerisinde bol bil su iciyorum sabaha kadar tuvalet , ter . sizde ihmal etmeyin kizlar :)
Mnkse Cansu2018 ben varımm🖐🖐 kronik astımın verdiği bunaltı var hamilelik sıcağı var vere 44 derece güneydoğu sıcağı var var oğlu var 😔
TospikAnne Cansu2018 Allah bu sıcakta doğum yapana, özellikle dikişleri olan annelerimize sabırlar versin.
KezbanBekciBa Cansu2018 fransada yaniyor :( valla heryeri aciyorum ben bide sicaga dayanamiyorum su piskirtan siseler var deodorant sisesi gibi valla arada onu sykiyorum 2 den sonra zaten uyku basiyor 😂😂😂
KezbanBekciBa Cansu2018 valla ben surekli uyuyorum 😂😂😂napim yandigim zamanda o su siseyi kullaniyorum