EdaKnayenkartal Cansu2018 ben 26 haftalık hamileyim benıde cok carptı bu sıcaklar resmen sıcaklardan hasta oldum 😋
KezbanBekciBa Cansu2018 valla ben surekli uyuyorum 😂😂😂napim yandigim zamanda o su siseyi kullaniyorum
busrasahinn Cansu2018 27+3 üz nefes alamıyorum sıcaktan uyku nedir unuttum komşularım da bana menapozlu kadınlar gibi oldun diyolar 😂😂
busrasahinn Cansu2018 😂😂 Allahım hepimizin yardımcısı olsun bı serinlik versin rüzgarlar estirsin inşallah 🤲🤲🤲😂😂😂😂😂
snagkts Cansu2018 daha 22 haftalik hamileyim ama mersinde yasiyorum oyle bi sicak varki nefes almak mumkun degil klimanin altinda bile terliyorum 😭 elim ayagimin sismeside cabasi
Esesli Cansu2018 ben 28+2 tim. Asklılı şort geziyorum evde. Bütün odaların Çan’ları açık. Vantilatör karışımda hiç kapanmıyor. Elimde yelpaze Bülent Ersoy gibi kollarım ondan yoruluyor artık ama hala çok sıcak
damladerin Cansu2018 sicaklar bitirdi beni suya giriyorum cikiyorum yine ayni serin.oda ariyorum kendime yok allah yardmcimiz olsun.
Esesli Cansu2018 ben normalde yazı severim ama hamileyken çok zor bi mevsim. Dışarda bile askılı şort gezesim var ama rahat edemem