Ceylinim Betul3425 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊
Betul3425 Lavieenrose_ aaaaayyyy ne güzel canm yaaa maşallah. Ne güzel hem kızın hem oğlun olmuş olucak 😍 kaç haftalıksın canm 😬
Lavieenrose_ Betul3425 Darısı isteyen herkese inşallah😊 20 haftalık oldu miniğim😍 sen kaç haftalıksın,cinsiyeti bellimi?
KamileTanrverdi Betul3425 şimdilik iyi ama doğunca görcez bakalım ama o zamanda iyi olur sanırım kızım çok kardeş istiyordu bide bana çok yardımcı olacağından eminim
Prenslerimvar Amin insallah canım hepimiz saglıklı şekilde alırız bebişlerimizi kucagamıza alırız biz şimdi 16+4 😌
elvann 13 yaşında oğlum var 23+2 haftalık hamileyim bir oğlum daha olacak Rabbim nasip ederse ablanızım 38 yaşındayım🙂
Babyboymom Betul3425 merhaba ben varım ikinciye hamileyim. Kızım 7 nin içinde ilkokul 1 e gidiyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂😂😂
Betul3425 Babyboymom doğumda artık başarı temennilerini kabul ederiz 😪 😂😂 benimde oğlum 3,5 yaşında 😬
Babyboymom Betul3425 Aa ben 32 yaşındayım ama görenler üniversiteye gidiyorum sanıyor deme öyle 😅 Ben yaşlanmışım asıl
Edatalha 4,5 yasında oğlum var suan 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil ama gönlümde kız var tabi 😀 yasımda 26
Betul3425 Edatalha sen benle aynısın canm yaa. Bende 26 yalındayım oğlum 3,5 yaşında bende kızistiyorum ama hayırlısı tabi. Benimki daha yeni 6 haftalığız henüz 🤦🏻♀️
EsraBayraktar Benimde ikinci hamileliğim 5 yaşında oğlum var kızım olacak bu sefer inşallah 34 haftalık hamileyim bu arada😍
-silinmis110- Betul3425 bende ikinci bebesimizi bekliyorum ilk bebegim kiz 2 yasinda suandada 22+1gunluk hamileyim nasip olursa bir erkek bebisimiz olacak 🤗🤗💙
Betul3425 -silinmis110- sanada maşallah canm ikisindende tatmış olucaksın. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 😘🤲🏻