Betul3425 Babyboymom ben pek karar veremedim evim 3 oda oturma odasını bozup çocuk odası mı yapsam bilemedim 😪
Lavieenrose_ Betul3425 Darısı isteyen herkese inşallah😊 20 haftalık oldu miniğim😍 sen kaç haftalıksın,cinsiyeti bellimi?
Betul3425 Lavieenrose_ amiiiinn inşallah. Benimki daha yeni 6 haftalık. Cinsiyet öğrenmemize çok var yaaaa 😪
Ceylinim Betul3425 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊
FadimezmezKkc Benimde 5 yaşına girecek bir kızım var bu ilinci gebeliğim 2 kızım daha olacak 32 yaşındayım
Betul3425 -silinmis110- sanada maşallah canm ikisindende tatmış olucaksın. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 😘🤲🏻
-silinmis110- Betul3425 sagol canim rabbim ikisinide tattirdi cok sukur 😊🤗 isteyen herkese de nasip etsin inşallah 😍
Sonay Betul3425 zaman geciyo cnm☺ Bende erken hamile kaldım dedim ama herkes 3 yasında yapmış ikinciyi. Kaç yaşındasın ?
Babyboymom Betul3425 bizim şu an iki odalı kızımın odasına kurmayı düşünüyorum ranza alıp altına yapabilirim belki
Rukiyee Benimde ikinci gebeliğim ilki kız 2014 temmuz doğumlu bu yavruşum da 2018 haziran doğumlu olacak inşallah 🙏🏻👶🏻🤰🏻
Allyelif Benimde 7 yaşında bi oğlum var şuan 37 haftalık hamileyim kız bekliyoruz inşallah heyecan dorukta☺