Betul3425 Merhaba kızlar kimler kaç haftalık hamile? Aranızda benim gibi ikinci çocuğunu bekleyen var mı ? Hangi hastaneye gidiyosunuz hadi biraz sohbet edelim 😊
m-u-n-e-v-v-e-r Betul3425 Ben 🙋🏻♀️ 5 buçuk yaşında oğlum var şuan 15 haftalık hamileyim tekrar oğlum olacak inşAllah 🙌🏻🤗
Bademgzlm Betul3425 ben🙋🏻♀️4 yaşında bi kızım var şimdide 11 haftalık hamileyim☺Cinsiyeti belli deil daha ama Yine kızım olcakmış gibi hissediyorum😇nasip hayırlısı artık🤩
Betul3425 aysegul1414 sizin çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde bi oğlum var 3buçuk yaşında. Şuan ikinci gebeliğim benimde ama henüz yeni 5+1 😊
Betul3425 m-u-n-e-v-v-e-r m-u-n-e-v-v-e-r Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm. Tecrübeli anneler olucaz inşallah bizler 😬😊
aysegul1414 Betul3425 ikincide daha fazla ilkinde yaşım daha küçüktü bisey anlamamıştım bunda hem daha tecrübeli hemde anneliği daha çok anlyosn🤗
m-u-n-e-v-v-e-r Betul3425 Amin canım cümlemizinkini 🙌🏻 Evet 1.de yaşım küçüktü bunda daya tecrübeli olucam inşAllah 🤗
Pinar3371 2013 Mart doğumlu kızım Ağustos ayında abla olucak ama bu sefer erkek hissediyorum sanki 🤰😇😊😉
Betul3425 Pinar3371 inşallah hayırlısı olsun canm. Benimde ilki erkek bu sefer kız istiyorum bakalım merakla cinsiyet öğrenceğim günü bekliyorum 😊
Babyboymom Betul3425 Aa ben 32 yaşındayım ama görenler üniversiteye gidiyorum sanıyor deme öyle 😅 Ben yaşlanmışım asıl
PnarPerinel Betul3425 benimde ikinci😇6 yaşında bir oğlum var benimde 14 haftalık hamileyim ama 2 haftadır göstermiyor cinsiyetine merakla bekliyoruz cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım öğrenebilecekmiyiz☺
Betul3425 Lavieenrose_ aaaaayyyy ne güzel canm yaaa maşallah. Ne güzel hem kızın hem oğlun olmuş olucak 😍 kaç haftalıksın canm 😬