Royem62 Nehir-Poyraz aminnn aminn ne diyim başka ellerim havada sürekli dilimde duam rabbim inşallah kabul eder 🤲
Nehir-Poyraz Royem62 amiin canım inşallah kabul eder ben çok düştüm çok kalktım asla pes etmedim yıpratıcı bi süreç ama Allah sağlık verdiği sürece pes etmeden devam etmek lazım 🥰
EgeS sweettyy19 yok bu ayın basında reglm 4 gun yogun 3 gun leke geldi test yaptım silik cıktı ama bozuktu biraz gecsin tekrarlayacagım
Portakalimsi545 Gebe olan güzeller, sabırla bekleyenler yarın kan vermeye gideceğim 11 gün gecikti bana dua eder misiniz . 11 gün önce kan vermiştim 1.20 çıkmıştı. Hala olmayınca yarın tekrar vereceğim benim gibi çıkıp yükselen var mı ?
dtbsra6 Portakalimsi545 inşallah yükselmiştir de bir sürpriz yapar sana 🙏🏻 bize de haber ver sonucunu 🤗
Portakalimsi545 Kızlar merhaba sonuç 8,43 çıktı. Sevindim ama içimde hala bir şüphe var . Sizde hamile miyim
Nehir-Poyraz Portakalimsi545 cuma günü bi daha ver şuan var gözüküyor ama cuma günü verdiğin kan artışına göre anlaşılır canım iki günde bi güzel artcakmı bakalım
Royem62 Portakalimsi545 şu an var kuzum hayırlısı ile iki katına çıkarsa cuma günü maşallah Rabbime şükürler olsun demektir 🤲🥰
Nehir-Poyraz Portakalimsi545 Allah gönlüne göre versin inşallah güzel artar güzel haberlerle gelirsin canım 🥰🤲🏻
Portakalimsi545 dtbsra6 amin canım beni çok teşekkür ederim🙏🏻 Dualarında unutma inşallah. Tam emin olamadığımdan ne yapacağımı şaşırdım☺️