Nehir-Poyraz Gamze1313 az buçuk vardı ben kendimi çok dinlemem sadece kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı ben göğüslerimden anlıyorum genelde. 3kimyasal gebelik geçirdim bu dördüncü gebeliğim şimdilik sağlıklı gidişatı inşallah öylede devam eder 🤲🏻🤲🏻
Gamze1313 Nehir-Poyraz Bnmde öle şuan göğüs ve kasık agiris var ins sağ salim güzel bı şekilde ilerler hamileliğin ☺️
Nehir-Poyraz Gamze1313 amiiiin canım inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin benim bu sağlıklı ilelersin artık daha önce olsun üç kimyasal gebelik geçirdim çünkü. Bu sefer kendim çabaladım bişeylerle çok şükür iyi gibi dahada iyiye gider inşallah 🤲🏻❤️
Gamze1313 Bnde yaptım testi bugün böle çıktı galiba hamileyim bnde yrn kan vercem işte bakalım https://imgyukle.com/i/pFFux Test böle 😊
Nehir-Poyraz CaglaG eczaneeden eczaneye değişiyo bende biri bana 45e vermişti diğerinden 30a almıştım erken gebelik testinde en iyisi predictor early yani en pahalısıda o comfort var eczanede 15
CaglaG Nehir-Poyraz oo baya pahalıymışlar ya comfort nasıl peki yanılma payı var mı diğerlerine göre🤔
Nehir-Poyraz CaglaG bilmiyorum ki ondan çok almadım genelde predictor early aldım ben o beta çok düşük olduğunda bile gösterdi bende çünkü o yüzden en çok ona güveniyorum
EgeS Royem62 bat 31 ağustos ☺️ Bugun test yaptım belli belirsz silikti ama trst bozukta olabilir bakalım bir kaç hun daha gecsın diyorum 🌸
EgeS sweettyy19 yok bu ayın basında reglm 4 gun yogun 3 gun leke geldi test yaptım silik cıktı ama bozuktu biraz gecsin tekrarlayacagım
Royem62 Nehir-Poyraz aminnn aminn ne diyim başka ellerim havada sürekli dilimde duam rabbim inşallah kabul eder 🤲