Royem62 Bende bir gün gecikmeyle adet oldum kızlar bugün 😟😟yine olmadı ben artık yoruldum galiba çocuk isteğim i artık tükettim Rabbime bıraktım artık uğraşmıycam hiç bir şey ile
Nehir-Poyraz Royem62 yaaaa üzme kendini tamam strese sokma ama ovulasyon takibini yine devam ettir pes etme Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻
Portakalimsi545 Royem62 canım benim hiç öyle düşünme stres yaptığın için belki de vücudun tepki veriyor. Doktora gittin mi canım benim ne kadardır deniyorsun
Gamze1313 Royem62 Ya hastalandinmi üzülme pes etme devam et rabbim verince verio üzülme uzulursen Allah’a isyan etmiş oluyosun rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah 🤲
Nehir-Poyraz CaglaG ayy yok benim ilk idrarda daha silik çıkıyo akşama yaptığım daha koyu çıkıyodu varsa her türlü çıkıyo
Nehir-Poyraz CaglaG yaaa 🥺 olsun geçen ayda ben yazmıştım senin yazdığın cümlenin aynısını umudunu kaybetme hayırlısıyla olur inşallah canım
Nehir-Poyraz CaglaG ne demek canım bişey sormak istersenizde bildiğim şeyi cevaplarım kalbim bütün isteyen anne adaylarıyla isteyen herkese nasip etsin Allah
Portakalimsi545 Kızlar ben geldim. Sonucum çıktı nerdeyse dört kat yülselmiş. Dua eden herkese teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻☺️