ktnzehra49 bebisininannesi54_ kevser hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum şifa hastanesini arayıp salih beye randevu alın derim yaser beyde iyi 😊
Mom566 ktnzehra49 ya ahah valla haklılar ya kaç zaman oldu Kevser’e gittiğin en son 😄 ay ama o sevmediğimiz kevsere bir sıra var geneli de eşi erkeğe izin vermediği için gidiyormuş
bebisininannesi54_ Mom566 mustaki eşler bayan doktor istiyorlar hep bı tane erkek doktor vardı çok iyi çok ilgiliydi ama pek hastası olmazdı kimse göndermiyordu
ktnzehra49 Mom566 13 haftalık gitmiştim 23 olcam işte 😅 kevsere o yüzden gidiyolar eşleri izin vermiyo çünkü el mahkum napsınlar
bebisininannesi54_ Mom566 bende çok yanlış buluyorum eşim çok kıskanç normalde ama doktor için bişey demiyor diyenleri de yanlıs buluyor
parasetamoll Mom566 @ktnzehra49 ben bu gün Kadir Şahin diye bi Dr gittim gebelik vs yok bende başka bir şey için gittim çok beğendim doktoru bütün hastalarına çok ilgiliydi tavsiye ederim 🍀👍🏻
Mom566 bebisininannesi54_ doktor çok etkiliyor insan psikolojisini gerçekten ve 9 ay taşıyıpta memnun olmadığın bir doktorun eline kalmak 🙄
Mom566 parasetamoll ay öyle mi Kadir beye çok memnuniyet var sıra olursa bende deneyeyim şansımı ya 😄
ktnzehra49 parasetamoll devlet hastanesine mi gelmiş yarın şifaya salih beye gidicem ama doğumu devlette yapacağım için önceden bi doktora gitseydim devlette de iyi olacaktı
parasetamoll Mom566 ben hastalara açıklama yapmasını ılımlı güzel konuşmasını bilgilendirmesini bayağı beğendim 👍🏻 tatmin ediyordu yeni gelmiş sanırım bende tam bilmiyorum bu gün aniden gidesim tuttu şansa o vardı 😀
Mom566 parasetamoll yaa öyle gittiğimiz de sıra oluyor mu sabah 6 da gidin felan diyorlar ya bilemedim 🤦🏻♀️
Mom566 parasetamoll ha ahah valla çok şanslısın ya 😄😄 hayatım da bir kere sıra aldım ona da perişan oldum illalllah ettim 😄😄
parasetamoll Mom566 ahahha eşim hiç karışmaz aslında almam etmem yapar bu gün biraz acildi ondan aldı yoksa ben hep MHRSden randevu alıp gidiyorum doğum yaptım yapalı da bu 2. Gidişim kadın doğuma 😝