Mom566 ktnzehra49 hiiiiiiii maşallah bu kız pamuk pamuk ayyy çok güzel maşallah Rabbim nazardan korusun kuzum benim ya Rabbim kaderini de güzel etsin 😍😍
ktnzehra49 Mom566 amin canım benim çok sağol Allah tüm kız çocuklarını korusun inşallah onların yeri çok başka 🥰
ktnzehra49 Mom566 heyecan yaptım ama kız olacak gibi hissediyorum çevremdekilerin tersine 😊 kızımdaki hamileliğime hiç benzemiyo ama bakalım ay yarın öğrencem😅😅
bebisininannesi54_ Mom566 Muş küçük rahat bulursun bı yerleri benim de doktor kontrolüne gitmem lazım şifaya gidecem
Mom566 bebisininannesi54_ çok dışarı çıkmıyorum tek başıma hiç diyebilirim☺️ Biraz insanları bana sinirli geliyor 😄 Yaser beye mi gideceksiniz
bebisininannesi54_ Mom566 Daha ilk defa gidecem burda kime gidecegimj bilmiyorum araştıracam sonra gidecem
Mom566 bebisininannesi54_ Salih bey gelmiş tecrübe etmedim ama çok iyi olduğunu duydum Yaser beyden ben memnunum☺️ Kevser hanım var @ktnzehra49’la tecrübesi var pek memnuniyet yok 😄
ktnzehra49 bebisininannesi54_ kevser hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum şifa hastanesini arayıp salih beye randevu alın derim yaser beyde iyi 😊