ktnzehra49 Fundaaaa23 sağ salim kucağınıza alın inşallah 😊 ben şu an hasta evde yatıyorum iki gündür çok rahatsızım ama iyileşince elbette 🥰
Fundaaaa23 ktnzehra49 g ktnzehra49 geçmiş olsn canm sağolun sizde insallh sağ salim alırsınız kucaginiza
ktnzehra49 Elvin4949 merhaba 😊 siz detaylı ultrasona devlet hastanesinde hangi bölümde girdiniz acaba
ktnzehra49 Elvin4949 ben devlet hastanesine gitmiyorum şifaya gidiyorum detaylı için devlete yönlendirdiler ama bölümünü bilmiyorum randevu almak için
Elvin4949 ktnzehra49 onun için hastaneye gidip sormaniz gerekiyor zaten detaylı ultrasonda kadin dogumla ayni katta
Elvin4949 ktnzehra49 mhrsden alamiyorsunuz bildiğim kadarıyla sizin hastaneye gidip gün almaniz gerekiyor
ktnzehra49 Elvin4949 yok şifada detaylı yoktu geçen yıl serap hanıma gidiyodum o söylemişti yok diye bu yıl erken davrandım ama oda bulamadım en iyisi direk devlete kadın doğuma gitmek oda tüm doktorlar eylülün ilk haftasına kadar hep dolu
Elvin4949 ktnzehra49 evet malesef ama eşiniz sabah erken saatlerde gidip fiş kesebilir sabah 5 gibi kimliğinizi birakmaniz yeterli