Devlette aynı doktora sıra bul düzenli muayene ol çok zor arkadaşın dediği gibi anca sabah beşte kimlik bırakılacak, her gün de her dr çalışmıyor onu da öğrenmek lazım. Hacı Cerit hoca iyi ama denk gelirsen bi sonuç için iki hafta bekledim, yoğunluktan dolayı doktor pol yapamıyordu. Yaser hocaya da gittim şöyle bişey oldu. Kurban bayramı öncesi gittik doktor iyice baktı inceledi ilgilendi, bayramdan sonra tekrar gelin dedi. Neyse bayramdan sonra gittiğimizde siz daha önce bana gelmiş miydiniz, ben sizi niye çağırdım ki, her şey yolunda vs gibi şeyler söyledi. Benim çoğul gebelik ve kistim var rapor istedim ((heyet ) veremem yeni geldim vs dedi. Ben de kendi doktoruma gittim dbakıra, kendi doktorum ben söylemeden senin çalışmanı istemiyorum çok riskli sen 7.ayda bile doğurabilirsin dedi. Şuan ayda bir dbakıra gidiyorum zaten doğumu başka yerde yapcam. Başka bi gebe arkadaşıma da bebeğin kafası büyük anomali olabilir demiş o da kendi doktorunu aradı 2hafta ilerde ve ya geride olabilir hiçbir sıkıntı yok sen kontrole geldiğinde konuşuruz demiş, kız şimdi gitti her şey yolundaymış.