ktnzehra49 Mom566 o zaten bizim genel sorunumuz 3 yıldır burdayım kaç defa aynı yeri kazıp bozup tekrar yaptılar can sıkıntısı napsınlar 😅😅
ktnzehra49 Mom566 bi ara hastaneye gidicektim acile hangi yoldan girdiysek çıkmaz sokak gibi oldu resmen tüm ara sokakları kazmışlardı yani bir yol bile bırakmaz mı insan en yukarı çıktık sonra döndük 😅
bebisininannesi54_ Fundaaaa23 valla zaten Muş’ta fazla hastane yok biri şifa özel dir digeri devlet hastanesi fazla tercih hakiniz yok maddi durumunuz var ise şifaya gidebilirsiniz
Mom566 ktnzehra49 hahaha Allahım sen buralısın diye de çok fazla eleştirmek istemiyom ama haksız mıyım😄😄😄
ktnzehra49 Mom566 hayır 16 aylık bir buçuk daha o sanal teyzemiz 😅 😅 ama biraz büyüyünce vermeyi düşünüyorum
Mom566 ktnzehra49 hiiiiiiii maşallah bu kız pamuk pamuk ayyy çok güzel maşallah Rabbim nazardan korusun kuzum benim ya Rabbim kaderini de güzel etsin 😍😍
ktnzehra49 Mom566 amin canım benim çok sağol Allah tüm kız çocuklarını korusun inşallah onların yeri çok başka 🥰
ktnzehra49 Mom566 heyecan yaptım ama kız olacak gibi hissediyorum çevremdekilerin tersine 😊 kızımdaki hamileliğime hiç benzemiyo ama bakalım ay yarın öğrencem😅😅
bebisininannesi54_ Mom566 Muş küçük rahat bulursun bı yerleri benim de doktor kontrolüne gitmem lazım şifaya gidecem
Mom566 bebisininannesi54_ çok dışarı çıkmıyorum tek başıma hiç diyebilirim☺️ Biraz insanları bana sinirli geliyor 😄 Yaser beye mi gideceksiniz