parasetamoll merakliblog evet Uğur hoca iyidir annemin yıllardır doktoru oluyor kendisi tüp bebek alanında bayağı gelişme gösterdi başarılı da sizin muşta göreviniz nedir
parasetamoll merakliblog anladım bizde buralı değiliz görev gereği buradayız aslen Diyarbakırlıyım ondan dolayı sordum muşta ne tarafta oturuyorsunuz 😊
ktnzehra49 Mom566 😅😅😅😅 ay çokk güldüm yeminle hemen kaynımı arıyorum bana randevu alsın çarşambaya 😅😅😅
ktnzehra49 Mom566 zaten eşimin bi akrabası var sürekli cinsiyeti öğrenme doğumda sürpriz olsun ortak renklerden alırsın bi kaç takım artık cinsiyetine göre alışveriş yaparsın diyo bu gidişle öyle olacak 😅😅😅
ktnzehra49 Mom566 öyle görünüyor 😅 eşime şey diyorum az önce biz bence bu haftada gitmiyoruz gel doğuma kadar gitmeyelim sürpriz olsun dedim hee evde ameliyatı da ben yaparım dedi 😅😅 sezaryen olacağımı unutmuştum 😅😅
ktnzehra49 Mom566 tahmin etmiyorum vermezler bence şimdi ay 39 haftam da tam ocak 1 denk geliyo aralıkta yapmak istemiyorum ocağında ikinci haftası olsun bari doktorun birazcık kafasını karıştırıcam gittiğim zaman 😅😅😅
ktnzehra49 Mom566 bi ben merak etmiyorum aile her gün kesintisiz arıyo ne zaman gitcen ya da gittinde bize söylemiyosun sürpriz mi yapcan diye 😅 he gittim sizden saklıyorum 😅😅😅
ktnzehra49 Mom566 kızımı çok fazla tuttum 41 haftaya kadar doğmadı bunu bana kalsa 37 38 gibi doğurcam 😅😅😅
Mom566 ktnzehra49 abu maşallah haha 😂😂 kız geç doğar oğlan erken doğar derler bakalım cinsiyet bilsek tahmin ederdik😂😂😂