ktnzehra49 Mom566 tabi ki değil yani özeldeki cihaz bebeğimin cinsiyetini göstermiyosa bi sıkıntı vardır 😅😅😅
ktnzehra49 Mom566 yok ya 182 den randevu oluşturmuyolar salı günü kaynım alacak olmazsa hacı cerite baksın olmadı şifaya gitcem hiç beklemeden ki geç bile kaldım 22 haftalık cinsiyet bilmiyorum bebeğimi görmem lazım artık doğmadan 😅😅
Mom566 ktnzehra49 😄😄 aynen birde ağır bir hastalık geçirdin minnakta iyidir inşallah hayırlı haberler 🌸
merakliblog parasetamoll benim tüp bebek doktorum uğur değer. Memorial diclede ondan devam ediyorum, çünkü yaşadıklarımızı biliyor ve gerçekten alanında çok iyi. Dbakırda kalacak yerim olsa onda doğum yapardım
parasetamoll merakliblog evet Uğur hoca iyidir annemin yıllardır doktoru oluyor kendisi tüp bebek alanında bayağı gelişme gösterdi başarılı da sizin muşta göreviniz nedir
parasetamoll merakliblog anladım bizde buralı değiliz görev gereği buradayız aslen Diyarbakırlıyım ondan dolayı sordum muşta ne tarafta oturuyorsunuz 😊
ktnzehra49 Mom566 😅😅😅😅 ay çokk güldüm yeminle hemen kaynımı arıyorum bana randevu alsın çarşambaya 😅😅😅