Akrepbebek Deletedmom23234 gerçekler oldu yalan öyle mi😂😂 ben bir şey demiyorum lafi UsanmazPandaaa ya bırakıyorum 😂 işte aranız o kadar iyi olmuş ki ebru gördüğü yerde yazıyor sana 😂😂😂
Deletedmom23234 Akrepbebek Ahahshhshs kız sinirlerim bozulduuuğğ😁😁😁😁 vallaha bişiii yapmadım ebru sırnaşık çıktı anacim yeminle üstünüze gül koklamadim hsjsjahagah
Deletedmom23234 Akrepbebek Gızzzz ebru da happy mom kullanıyormuş yandım ben shajajajaj kesin gördü onun için yazdiklarimi 😁😁😁😁😁😁
Akrepbebek Deletedmom23234 aha yandın desene 😂😂 belki seni tekrar uzaylı diye aratmistir bulamamıştır 😂😂
UsanmazPandaaa Akrepbebek bu hanım yorumuma cebapwvermiyor benim orda beni tanımamazlıga vuruyor o diyer şahsiyetde boş samımıyetle veriyor ne yapam şimdi birde özegem olmuş ben dahada bişi demem @Deletedmom23234
Akrepbebek UsanmazPandaaa inkar ediyor sonuna kadar. 😂 gözümüzle görmesek inanacağız belki ama görüyoruz 😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa ooo bu büyük bir darbe. @Deletedmom23234 pandaya bunu yapmayacaktın 😂😂 panda kus ona yuvarlanmayi teklif etsede yuvarlanmaaa😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa hahaha😂😂 ozge senin tüm sevgini yerle bir etti ah ozge ah yapılır mı bu pandaya onun o poncik kalbine bu yapılır mı ozgeeeeeeeeeeeeeeğ 😂😂😂
UsanmazPandaaa Akrepbebek kız bana pandagiller değilmisin sen dedi anam burda ben kavga ney mi ettim yoksa ne biliyim derleştimmi şuan araftayom😂😂😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa şimdi gördüm kids te 😂😂 orasını allh bilsin belki kıza sovmussundur bile 😂😂😂