Akrepbebek UsanmazPandaaa şimdi gördüm kids te 😂😂 orasını allh bilsin belki kıza sovmussundur bile 😂😂😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa hahah 😂 dusunsene linclemissin ozge de sana diyormuş ki niye lincledin benim kankami😂😂
Haticecakirr UsanmazPandaaa ah ah benim bebeğim hiç yüzünü göstermiyor ama bu sefer içimde bir umut var gösterecek gibi 🤣
UsanmazPandaaa Akrepbebek bir insanaa gıcık kaptıysam eger gözüme battıysa aşırı ciddi itici biri olabilirim 😂😂😂 o kıza neden gıcık kaptıgımıda hatırlamıyorum ilk olayı ama samimi olduklarım hariç bana sahte samimiyetle gelmesinler 😂😂😂😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa 😂 iyi yapmışsın canım. Pandamin ince çizgileri var herkes yerini bilsin 😂😂🥰
UsanmazPandaaa Akrepbebek benım olanlara kimse yan göze bakamaz uleyyyyynnn😂😂 ya bana bıdık diyor ulan kımsın sen bana bıdık diyorsun sanki 5 yaşında bebe var karşısında
Yagmur00 UsanmazPandaaa masallah cırkın kızımıza Allah kucagına almayı nasıp etsin canım (bem buraya resim atamıyorum nasıl atılıyor)
UsanmazPandaaa Yagmur00 aminn canımmmm♥️ Googleye hızlı resim yükle yaz ilk çıkana gir yukle yazan yere resmi seç yüklenince resmin üzerne basılı tut kopyala der ordan buraya yapıştır yap🥰
Akrepbebek UsanmazPandaaa ya benim ya kara toprağın diyorsun 😂😂 hii gördüm saçmalamış biraz bıdık ne öyle.