Akrepbebek UsanmazPandaaa haa doğru şimdi hatırladım.😂 olacak olacak aynı yerde yasiyorlarsa bulusurlar bile😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa ebruya uzaylı olmayı bile teklif etmiş. Bu iş olmuş bacım bu bizi unuttu daha🙄🙄
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Yaaa hayır ben öcümüzü alcam ondan çok hayın planlarım var benim sjashshsh 😁😁😁😁 Aaa aşk olsun sizin yeriniz bende farklı banane o üççıldırınlı ebrudan. Ben ona hayınlık yapçemm intikamimizi alcem valla bak 😁
UsanmazPandaaa Akrepbebek çakma çakma derken iyi ya ne diyelim kendimi aldatılmış gibi hissediyorum burda bize kidste ebruya ayhh fenalık gelid bana 😂😒😒😩😩
Akrepbebek Deletedmom23234 gerçekler oldu yalan öyle mi😂😂 ben bir şey demiyorum lafi UsanmazPandaaa ya bırakıyorum 😂 işte aranız o kadar iyi olmuş ki ebru gördüğü yerde yazıyor sana 😂😂😂
Akrepbebek Deletedmom23234 intikam diye ayak üstü kanka oldun kızla 😂 yemezler . Bak pandanin boynuzlarıni saya saya bitiremedik😂 kız senin yüzünden boynuzlu oldu😂😂😂😂
Deletedmom23234 Akrepbebek Yalannnnnn söylüyorsun yaaalllaaannnn😁😁😁😁 ulan ebru başımıza ne işler açtın böyle. Napiyim peşimi birakmiyo gördüğü her yerde yaziyo bana 😁 şimdi söyle hangimiz suçlu sjsjahahha