minikkuzummmm Gunes_84 42 ye kadar bekleyebiliyormuşuz eğer normal doğum istiyorsak ve bebeğin kalp atışları iyiyse 🥰ben sonuna kadar beklemek istiyorum nasipse ama tabi sağlık sıkıntısı olursa hiç düşünmeden kabul ederim sezaryeni🙏🏼
minikkuzummmm Mmoommlife Yerleşmiş ama kanala girmesi için açılma olması gerekiyor belirli durumlarda da kanala giremiyor maalesef
minikkuzummmm Mmoommlife Mmoommlife evet mesela çatı darlığı bebeğin ters durması, kordon dolanması, plesantanin önde durması vs. gibi durumlarda Canim🌼
AysLLL minikkuzummmm o bebekle alakali ki cnim.benim ben 39 girdim bak 1 cm acilma yok mubarek cildircam sancilarim oluyor ama doktor bakti acilmicak diye riske atmiyalim sezeryana gun verdi cocuk icimi desior resmen 1 cm acilma yok
minikkuzummmm AysLLL İşte bakılıyor hiç açılma yok sancıya göre açılma başlaması gereken bir durummuş🙄
DERYA6060 minikkuzummmm bebeğin kilosu haftasına göre fazlaysa nst de hissedilmeyen sancılar çıkabiliyo
minikkuzummmm DERYA6060 Boyu kilosu normal diyo doktorum ama bilmiyorum 37 deyiz en son 36+5 de 3 kiloydu