minikkuzummmm Tubis2021 Valla ben çözüm bulamadım, pilates yapıyorum merdiven inip çıkıyorum hurma yiyiyorum bunları söylediler bana da😅
Tubis2021 minikkuzummmm ben açılma olmasın diye bu dediklerinin hiç birini yapmıyorum paso yatış 😅😅squat ve sıcak duş da iyi geliyormuş bak 🤭
minikkuzummmm Gizem02 Evet canım banada işte pilates yürüyüş hurma merdiven inip çıkma dediler yürüyüş yapmamiyorum bi tek çünkü havalar burda 42 derece diğer herşeyi deniyorum, az önce bi hamile ahududu çayı iç etkisi oluyor demiş onu deneyeceğim 🤭
Gunes_84 minikkuzummmm aynı durumu bende yaşıyorum canım daha bugün doğurucam diye doktora gittim geri döndüm. Nst de 100 lerde sancım bende 2 gündür hissediyorum belime sırtıma ve kasıklarıma vuruyor. Ama doktor çatı muayenesi yaptı bugün gram açılma yok bebek kanala girmemiş. Cuma günü sabah tekrar çağırdı yine aynıysa sezaryen olucam maalesef. Bu arada 40 haftalığım
Mmoommlife Gunes_84 merhaba bebegın kanala gırmesı baş aşağı olmasımı yanı doğum pozisyonunu almasımı acaba? Yada ne gıbı belırtıler verır? 34 haftalıgız bas asagı gelmıs benım mınık kasıklarıma rahmınde agrı batma oluyır acaba kanalamı gırdı dıye dusundım bugunde kontrolum vardı sormayı unutmusum
minikkuzummmm Gunes_84 42 ye kadar bekleyebiliyormuşuz eğer normal doğum istiyorsak ve bebeğin kalp atışları iyiyse 🥰ben sonuna kadar beklemek istiyorum nasipse ama tabi sağlık sıkıntısı olursa hiç düşünmeden kabul ederim sezaryeni🙏🏼
Gunes_84 Mmoommlife merhaba bende de rahimde batma var canım ama o kanala girmek değil maalesef. Bebek doğum pozisyonunda ama yukarıda kanala girmiyor bir türlü neredeyse 15 gündür doktora gidiyorum nst ye giriyorum çatı muayenesi oluyorum ama tık yok 🤷♀️ Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağsalim 🙏🏼🥰
minikkuzummmm Mmoommlife Yerleşmiş ama kanala girmesi için açılma olması gerekiyor belirli durumlarda da kanala giremiyor maalesef
minikkuzummmm Mmoommlife Mmoommlife evet mesela çatı darlığı bebeğin ters durması, kordon dolanması, plesantanin önde durması vs. gibi durumlarda Canim🌼
AysLLL minikkuzummmm o bebekle alakali ki cnim.benim ben 39 girdim bak 1 cm acilma yok mubarek cildircam sancilarim oluyor ama doktor bakti acilmicak diye riske atmiyalim sezeryana gun verdi cocuk icimi desior resmen 1 cm acilma yok
minikkuzummmm AysLLL İşte bakılıyor hiç açılma yok sancıya göre açılma başlaması gereken bir durummuş🙄