Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Bazen kaynanama derim bunun böyle olduğunu bildiğin halde bana niye önceden söylemedin kullanım talimatı yokmuydu derim 😂😂😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Yok valla bacım bilir bizim buralarda bir laf var avrad eskisi diye bişey daha var seysiz avrad diye benimki onlardan 😂😂😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 hahahaha benim kocam hiç takilmaz vallahi 😅 sadece etrafı daginik tutma der temizliğe hiç karışmaz 😅
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 ben demem biliyordum çünkü 😂 benim kaynanam da temizlik hastası 😁 ben dün geldim karı bütün halıları dökmüş yıkıyor peşimizden Muhammet halıya çay döktü
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 biz Alpaslan koyucaz bende watsap durumumda muhammet Mustafa’m alpaslan’ım yazıyor babamda bunu görmüş anneme demiş wayy bunlar sezonu güzel açmışlar diye 😂😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Sezonu açmışsıniz işte ne güzel 😂😂😂bu babalr nasıl değişik laf buluyorlar ya 😂😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Dağınıklığı saymıyorum biltemizliği bilir yaptığı işi her kadın da yapamaz 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Avrada küfür etmişsiniz resmen 😂😂😂benim kaynanada temizlik takıntısı var ama artık yok çünkü görümcem çalışıyor ve 2tane çocuğa bakıyor düzenli kalmıyor 😂😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Valla canım bana dili olmuyor o konuda kızın çocukları daha çok dağıtıyor bana ağzını acamiyor çünkü benim canavar onların yanında hiç bişey yapmıyor 😂😂