Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Kendisi oğlana tek isim koymuş sende tek isim koy diyor 😭😭😭 bende ikinci ismi babangil istemedi ben iki isim koyacaktim dedim bozuldu ise gitmişti öyle kaldi işte 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Dimi Aynen bazen benimkine sorarım evlere ise gittigi zaman nasıldı diye ben o evde yasamazdim der senin gözünü seveyim der 😂😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 hahaha benim eşimde temizlik konusunda çok titizdir birinin evine gidince evi böyle güzelce bi gözden geçirir 😂😂
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii yok kiz erkenden kalktim disarda isimiz vardi eve anca geldik esimle😅
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Benim herif de öyle evin supurulmedigini silinmedigini anlar benimki öyle bilir 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Bende öyle düşünüyorum canım gecenlerde rüyamda da gördüm bakalım 😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Yok valla bacım bilir bizim buralarda bir laf var avrad eskisi diye bişey daha var seysiz avrad diye benimki onlardan 😂😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 biz Alpaslan koyucaz bende watsap durumumda muhammet Mustafa’m alpaslan’ım yazıyor babamda bunu görmüş anneme demiş wayy bunlar sezonu güzel açmışlar diye 😂😂😂