Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Valla canım bana dili olmuyor o konuda kızın çocukları daha çok dağıtıyor bana ağzını acamiyor çünkü benim canavar onların yanında hiç bişey yapmıyor 😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Evi toplicam ama herifin iş başvurusu sonucuna bakıyorum 😂😂sen ne yapıyorsun
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Aynen aynen kendisi işte bak bakalım ney olmuş ney çıkmış ya internetim bitti diyorum senin yüzüne faturada herifinde girsin sen bak diyor 😂😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Benim herif numunelik bacım faturayı kendi ödüyor ha kendi kendine laf sokuyor 😂😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 çukurovada başlıyor Perşembe 😍 kardeşlerim başlıyor Cumartesi 🥰 tüm diZişer başlıyor yavaş yavaş 😂 şıan tek favorim aşk mantık intikam
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Öylede ben 😂tek gittiğim zaman evini süpürür öyle eve gelirim 😂😂 ne derse kızına diyor arada kalmıyorum zaten bu kisata hep evde dururum kafam rahat olur 😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 ben sabahın köründe geldiğim için o günü brieşt yamıyorum 😅😅 görümcem Ankara’da zaten eltim desen hep gelmiyor zaten bu saatten sorna hiç gelmez ne yapıyorsam ben yapıyorum 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Bende yapmam normalde ama öğlenden önce gidersem öyle supururum yoksa yok bacım 😂😂