yigitegenin_annesi Azizinannesi2 brnım 4tane görğmcem var evliler omkadar iyiler ki. Çok seviyroum onlaari benim kuzenlerim olıyor zaten akraba evliği. Oldugu için
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi kuduruk😂😂bende fittim canım 😂karnın çıksın şişmeye başla gör fitliği🤣
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi hahahahaha bende öyle diyordum şuan tombul bişeyim ve heryerim çatlak dolu napim kızımda hatıra kalsın bana😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 kız innaki hiç sormadım en büyükleri38yaşında40yıllık biiey en küçüğü 18yaşında be onun dopumundna beri kaynanam kayınpederim biriyle küs ler 18yılldır sebebi belli. Değil aile meselesinden dolayı
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ ne mzn göbekte çatalma olıyor bende olmadı ve krem biiey de sürmedim bu zmna kadar sürenler var ama yşne çatlaklar oluyor
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Bacım hiç mi başım ağrıyor dememiş hiç mi bugün adetliyim dememiş 11cocuk maşallah 🤭🤷🏼♀️
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 valla isteyerek kilo alma çabasına girmedim kendi kendine alıyor vucüt bebek için yiyorum yani birazda şişlik var tabi ayaklarım balon gibi dokununca içine geçiyor 😂😂ahh ödem 🤦🏻♀️
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 😂o dönemde baş ağrıısa mı bakılıyor😂şimdi biz herifleri öyle kandıryoz ama innamıyor o zmnlar öyle değldi😂😂
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Bence şimdiden başla canım ben bundan maşallah daha hiç catlamadim oglanda çok az catladim onda kremler yağlar falan kulanmama rağmen 😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi bende kullanmadım hiç şuan krem sürüyorum ama çok kaşınıyor ve bianda çıkıyor hepsi 🤦🏻♀️Sen kullan ama şimdiden