Minik_kalplim_ Azizinannesi2 valla isteyerek kilo alma çabasına girmedim kendi kendine alıyor vucüt bebek için yiyorum yani birazda şişlik var tabi ayaklarım balon gibi dokununca içine geçiyor 😂😂ahh ödem 🤦🏻♀️
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Canım tuzlu yiyorsan tuzu azalt akalarini yukarı doğru uzatarak yat ödeme zor diyorlar
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 yok tuxlu yiyen biri değilim 🤷🏻♀️Ne yaparsan yap ya illa oluyor doğumdan sonra rahatlarım inşAllah az kaldı 🙏🏻
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi bende kullanmadım hiç şuan krem sürüyorum ama çok kaşınıyor ve bianda çıkıyor hepsi 🤦🏻♀️Sen kullan ama şimdiden
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 ben kahvaltılık tarzı şeyler yedim arkasına çerez,cicibebe,lokum incir yedim🤣🤣🤣🤣
Akrepbebek yigitegenin_annesi biz@mutluanneleriz.com a mail atıyorsun kullanıcı adını ve olmasını istediğin kullanıcı adini😂😂
Akrepbebek Azizinannesi2 ulmazzzzz😂😂 benim gizli hayranlarım var 😂😂 sssstt kimseye soyleme peşimdeler😂😂
Akrepbebek Minik_kalplim_ kuzum profildeki yorumlardan parçaları birleştirirler hooop ben olduğum ortaya çıkar 😂