Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi aaaa siyahh süperdir 💪🏻Doğumdan sonra alıcam artık yeni yeni ciciler🤣
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ 😂😂😂gımıız daha çok al hep sşyah değil diğer renkleri alma gımızı ve siyah daha çekici 😃
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 yıldız ve ender ikiliis😂 heyecanla kardeşleriö diziisni beklıyorum favorrim o ve kız diizler bayadır yok unuttum o neydi alinin piskolojiis adlo dizi ha 😂sadakatsiz😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ ayyy kız sus içim gitit bende beyaz tenliyim 😂 manken gibi gızım da vücut fit ayy 😂ne kadra yakışır
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ yarına kadar mühlet veriyorum buldun buldun bulmadın canın saolsun😂dövmeyiz zorlama illa bulacam diye
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Bak bacım pazartesi yasak elma salı yok Çarşamba doğduğun ev kaderindir(final yaptı zaten ) yada sadakatsiz Perşembe Çukurova cuma hatırlamıyorum şimdi ama cumartesi bişey yok pazar da kardeşlerim 😂😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi kuduruk😂😂bende fittim canım 😂karnın çıksın şişmeye başla gör fitliği🤣
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 büyük gelinim havasıda başka olur otorite sende olsın 😁ben ortanca gelinim iki tane daha gelicek toplam6 olcaz
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Maşallah bizim burada toprağı taşlı yerden gelini gardasli yerden alacaksın diye laf var o aklıma geldi kaynanam hep oğlana çalışmış 😂😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 hayır cumartsi kardeşlerim onu unutmam gündüz kuşaği nda ise esra erol ve gelinim mutfakta😍ama demet akalın sunucu olcak🙄😪nefret ederim kendisinden
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 brnım 4tane görğmcem var evliler omkadar iyiler ki. Çok seviyroum onlaari benim kuzenlerim olıyor zaten akraba evliği. Oldugu için