yigitegenin_annesi Akrepbebek kullanıcı adı naısl değiştriliyro😂öyle biiey yapcm ki sizde benı bulamıcaksınız
Akrepbebek yigitegenin_annesi biz@mutluanneleriz.com a mail atıyorsun kullanıcı adını ve olmasını istediğin kullanıcı adini😂😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 benim bebeiş her akşam hareketleri artıyor canlanıyor ben onuna bakıcam biraz😃😃çok gzüel yaaa vdşeoya almaya çalişcam🙂😃ama minikm yaramaz kameraya alinca sanki farkedyor kımıldamıyor😂
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Ben ender olarak yoluma devam edeyim hemde tanıdık yok burada bildiğim kadarıyla 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 tanıdık olsa nolacak napıyoruz sanki 😂yigitegenin_annesi buna (gırmızı) diyebiliriz 😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 eltinle burda karşilaşasın 😂onun hakında atıp tutarken😂benm eltiler bu uygulamaın varliğinidan haberleri yok 😂aralarında en sinisi benım onalr masum şeytanlar 😃
Akrepbebek Minik_kalplim_ kuzum profildeki yorumlardan parçaları birleştirirler hooop ben olduğum ortaya çıkar 😂
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi daha eltim yok zaten söyledim kaynima kayınvalidemgile ilk 3 4 yıl evlenmek yok dedim 😂😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi aaaa siyahh süperdir 💪🏻Doğumdan sonra alıcam artık yeni yeni ciciler🤣