Akrepbebek iki_tospik_annesii ikinci hamileleigim. Ama Allah nasip ederse kucağıma alıp büyüyeceğim ilk evladım 😍😁
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii dün suyu bkledim su geldi az etrafı topladım bu yangınlar çok canımı sıkıyor onun için sinirden uyuyamadım napim 😒☹️
Yamacin-Annesi Akrepbebek canim iyiyim sonuclarimi öğleden sonra alicam 3 gibi onu bekliyorum cok şükür ağrılarım filan geçti
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Öyle evet ama başka şeylerle ugras kafanı dağıt bende öyle yapıyorum yoksa psikolojik bozulmustu şimdiye kadar
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Yoksa beni deli mi dürttü bu sıcaktan evden çıkayım kayınvalidem çağırdı oğlum bırakırsa gelirim bu sıcakta çıkamam dedim 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 bak şimdide ağladım mesela vidyo çıktı önüme ormannn yanmışşşş yerde kaplumbağı var aldılar kurtardılar onu yaaa çok acı bişey bu yaaaaa 😭😭😭
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii ben hep öyle yapıyorum sağolsun o da yok demez kendine koyar bir kazanda kaynar sonra önce kendilerinin apartmanı sonra bizim derken dağılıp gidiyor 😂😂