Azizinannesi2 iki_tospik_annesii benimde beynim yanıyor ama konuşma sardikca bu sefer kendisinin uyukusu geliyor ben uyandiriyoeum onu intikam almış oluyorm😂😂
iki_tospik_annesii Kızlar aşure yapıcak mısın ? ben çok seviyorum yapmak istiyorum ama becere bilirmiyim diye düşünüyorum 💭
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Zaten kurban kesenin yapması gerekiyormuş aşureyi ben öyle biliyorum
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 bizde kaynamla her sene yapıyorduk bu sene ayrıldık yA kendi evimde yapmak istiyorum komşularıma falan dağıtmak istiyorum
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Ben evde yapmicam bilmiyorum ne gerekiyorsa alırım orada pişer alır eve gelirim 😂😂
Akrepbebek iki_tospik_annesii ikinci hamileleigim. Ama Allah nasip ederse kucağıma alıp büyüyeceğim ilk evladım 😍😁
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii dün suyu bkledim su geldi az etrafı topladım bu yangınlar çok canımı sıkıyor onun için sinirden uyuyamadım napim 😒☹️
Yamacin-Annesi Akrepbebek canim iyiyim sonuclarimi öğleden sonra alicam 3 gibi onu bekliyorum cok şükür ağrılarım filan geçti