Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kocamı boşar kızında saçını başını yolar elini verirdim vallahi çok rahatlar ya
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bilmiyorum gerçeklik ihtimali vermiyorum çünkü hiçbir kadın böyle gururunu ayaklar altina alamaz
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bn direk boşamam önce bi parçasını koparırım anladın 🤣sonra derim de haydi gettt şimdi
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ herseyine eyvallah derim ama konu farkli bi kadinsa afferdesin ama g*tune tekmeyi basar kapiya koyarım
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ buda mantıklı 😅 ama kansizin biri icin elini kana bulamaya degermi bilemem😅
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ öyle köpek için ben elimi kana bulamazdim sonra devlet yıllarca ceza verir uğraşamam 😅 git benden iyisini bul bakalım derdim
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi kız hakime söylemeye utanır sesi çıkmaz senide ele vermez emin ol 🤣😂🤣😂yiiahaha😂 çok güldüm bea
Yamacin-Annesi Kız kocalariniz geldi hepiniz kayboldunuz tek kaldim gidim baska kankilerle yorumlaşım bari 😅😅Minik_kalplim_ @Akrepbebek @iki_tospik_annesii @yigitegenin_annesi