Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ benim dolapta yogurdum vardı tarihine daha var ama ekşimiş bozulmusmudur yoksa ayran yapicam ekşi ekşi canim çekti 😍😍😋😋😋
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bi an korktum ekşimiş diye ama tarihi gecmedi diyede bisy olmaz dedim anlamıyorum böyle şeylerden ondan size soruyorum
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi tarihi varsa nasıl ekşimeyi başarmış o yoğurt 😂😂bnimde kullanmadığım hindistan cevizi yağı var açılmamış ama tarihi geçmiş o gün kullanacaktım bilemedim daha da açmadım
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kuzum bilmiyorum hakmardan almıştım ayin 16 son tarihî ama ekşimiş bence hisdistan cevizinden bisy olmaz 😅
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi hindistan cevizi yağıyla karbonatı karıştırıp koltuk altıma sürcem terleyince kokuyu önlüyormuş hem yaz ayından dolayı hmde hamilelikten dolayı koku oluyormuş bilmiyorum deniycem 🤷🏻♀️
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kocamı boşar kızında saçını başını yolar elini verirdim vallahi çok rahatlar ya
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bilmiyorum gerçeklik ihtimali vermiyorum çünkü hiçbir kadın böyle gururunu ayaklar altina alamaz
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bn direk boşamam önce bi parçasını koparırım anladın 🤣sonra derim de haydi gettt şimdi
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ herseyine eyvallah derim ama konu farkli bi kadinsa afferdesin ama g*tune tekmeyi basar kapiya koyarım
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ buda mantıklı 😅 ama kansizin biri icin elini kana bulamaya degermi bilemem😅