yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Minik_kalplim_ şimdiki şikayetiniz ne maşşah diyim 19haftaya geldim ne uyku be yorgunluk oldu bende mide bulantısı10haftalıkken başladı 16haftanınn başında bitti arada hamile oldugumu unutuyroum bebeğin hareketi olmasa hamile oldugumu hatırlamıcam çok şükür şimdilk bir rahatsızlığı im yok😄😎
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi karının büyüdükçe oluyor bel ağrısı bacak krampı yüz üstü yatamama 😂😂
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi Benim birsuru rahatsızlığım var dış ağrım var bas ağrım oluyor mide bulantim devam ediyor yorgunum uykum var doktor bi kac haftaya gecicek desede bana gecmicek gibi geliyor 😏
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii diş ağrısı brnım hep var 😅gidip dolgu yaptıranıyroum iki tarafta hemde 😪yemek sağda solda yiyemıyorum ortadan yemeğe çalişiyorum😅nasıl olacaksa doğumdan sonra dolgu yapcam 🤗
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi 2.trimeesteer kolay balayı dönemi diyorlar o döneme gelince geçer inşlah ben balayındayım şimdi
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 olabilir su yerine hep icicek içiyorum sulu meyve filan yiyorum ama su içmeye caliscam