iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi Patladım 😬😬 2 tabak çorba içtim üstüne bol su içtim pnun üstüne halley Yedim gene su içtim şimdi bayram şekeri yiyorum biri dur desin 😩😩😂😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ @Akrepbebek Kızlar minik kalplim ne durumda nilgiis olan var mı
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Minik_kalplim_ şimdiki şikayetiniz ne maşşah diyim 19haftaya geldim ne uyku be yorgunluk oldu bende mide bulantısı10haftalıkken başladı 16haftanınn başında bitti arada hamile oldugumu unutuyroum bebeğin hareketi olmasa hamile oldugumu hatırlamıcam çok şükür şimdilk bir rahatsızlığı im yok😄😎
Yamacin-Annesi Peki bütün herşeyin hamilelikte ortaya çıkması vucudumla ilgili ağrıların eldende bişey gelmiyor 🙄 bu nasıl Hamilelik diyorum
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi her hamilelik farklı oluyor oğlumda çok rahattım bunda öldürdü beni ilk 3 ay
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ @Akrepbebek hanımlar post açacaktım bir konu da amaa happy momdakiler in ne cevep vereceğini biliyorum size danışayım sizde aynı cevbi vermeyiniz lütfen ciddiyetin farkındayım ve tedbirimi alıyorum bir akrabanın füğünü var sadıçları biziz ve az da olsa sadıçların görevini biliytoum ama sizlerde fikir verin aklımda bulunsun (linç olmamasi adına maske ve mesafe kuralarına uyuyroum😅😅) nişanlarına gititm maskeliydim hep dezenfektan sürkli elime sıktım tedbirleimi alırım 🤐
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii diş ağrısı brnım hep var 😅gidip dolgu yaptıranıyroum iki tarafta hemde 😪yemek sağda solda yiyemıyorum ortadan yemeğe çalişiyorum😅nasıl olacaksa doğumdan sonra dolgu yapcam 🤗
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ foto atsanız siiz öyle hatırlasak ama sonradan silebiliyrouz dimi
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi karının büyüdükçe oluyor bel ağrısı bacak krampı yüz üstü yatamama 😂😂
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi Benim birsuru rahatsızlığım var dış ağrım var bas ağrım oluyor mide bulantim devam ediyor yorgunum uykum var doktor bi kac haftaya gecicek desede bana gecmicek gibi geliyor 😏