Yamacin-Annesi Akrepbebek kuzum acisina dayanamıyorum öyle diyorum ama bi kere dişimi cektirdim bayıldım bi gun hastanede kaldim sen düşün canim öyle tatlı benim 😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek ben herşeye korkuyorum kuzum hele normal doğumdan diyince nefesim daralıyor
Akrepbebek Minik_kalplim_ kız insan hiç güzel sözlere doyar mi😂 adam ne yapsın daha 😂😂 ne istiyorsun 😂😂😂😂😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ https://resmim.net/i/oJQSo Bu kişinin bir videosu keşfetime düştü daha önce takip ediyrpduk onu annesiyle beraber yaşıyor ne annesi vefat etti yalnız yaşıyor her videosunda anneisnden bahsediyor niy ebenı bırakıp gititn diye yemınle bunu yazarkende hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu hormonlar beno mahvetti ben bu kadar duygusal değildim allah kimseyi annesiz bırakmasın😔😔
Akrepbebek yigitegenin_annesi kuzum üzme kendini bebiste üzülür. Annesizlik zor .. Rabbim mekanını cennet etsin. Evladına sabır versin inş.. Annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin bizlere ..🤲
Yamacin-Annesi Akrepbebek devlette olsa büyük ihtimal sezaryen olucam beni böyle almazlar zaten sanmıyorum ama bakalim Ocak ati gelsinde olmadı özele geçerim doğum için