Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii hahaha benim eşimde öyle biliyor sohbet ettim bi kac var diyorum ama umursamıyor 😂
Minik_kalplim_ Ben bugün tuhafım ya acaba kocam beni beğenmiyor mu artık ☹️Tamam şişko oldum artık sevmek ayrı beğenmk ayrı bilmiyorum hormonlarım mı böyle yapıyor bni ☹️Sürekli beğendiğini söylüyor ama bilmiyorum
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kuzum iyle bişey yok senin hormanlar tavan yapmış takilma çok olurmu sen çok güzelsin ❤️🌹
Akrepbebek Minik_kalplim_ kız seni begenmese senin yanında işi ne? Hormonlar tavan yapmış sende. Sakın ol kocisinle biraz baş başa vakit geçirin kendine gelirsin 💃 ara sıra geliyorlar bana da böyle. Hemen ilgi istiyorum diyorum sonra konuşuyorum aklımdakileri soruyorum kocama o da cevap veriyor güzel bir şekilde sevgi ile. Mutlu oluyorum 😂 sende yap öyle aklındakilerini kocana sor o cevapladiginda çok iyi gelecek sana 🤗
Akrepbebek Yamacin-Annesi bak kendi başını kendin yakıyorsun. Sonra diyeceksin ki böyle söyle oldu. Dayan biraz sürekli tuzlu gargara yap bakteriler gitsin ve bakteri kapmasin tekrar
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bilmiyorum ya havadan mı neden tuhafım 🥴🥴 hamilelik bi yandan maddi sıkıntılar bi yandan valla herşey üst üste geliyor ya 😭
yigitegenin_annesi Akrepbebek Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ https://resmim.net/i/oJQSo Bu kişinin bir videosu keşfetime düştü daha önce takip ediyrpduk onu annesiyle beraber yaşıyor ne annesi vefat etti yalnız yaşıyor her videosunda anneisnden bahsediyor niy ebenı bırakıp gititn diye yemınle bunu yazarkende hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu hormonlar beno mahvetti ben bu kadar duygusal değildim allah kimseyi annesiz bırakmasın😔😔
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii uygulamayı biliyor ama neeler döndüğünü bilmiyor arada bebkle ilgili biiey oluyor sorsana ordaki uygulamaya bilen vardır diyor 🤭 bebek dışında herşeyi soruyroum konuşıyorum😄