iki_tospik_annesii Yaaa deli olucam Oğlanı duş aldırdım biraz iyi uysun diye camalrı da açtım serin yatsın diye ben daha hiç paspas yapmayı bitirmeden uyandı 😡😡😬😬 napım yaa burda uyku düzenini hepten kaybetti
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ kız uyanıkken tad vermiyor ki asla iş yapamıyorum kendini suya sokuyor
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii hahaha benim eşimde öyle biliyor sohbet ettim bi kac var diyorum ama umursamıyor 😂
Minik_kalplim_ Ben bugün tuhafım ya acaba kocam beni beğenmiyor mu artık ☹️Tamam şişko oldum artık sevmek ayrı beğenmk ayrı bilmiyorum hormonlarım mı böyle yapıyor bni ☹️Sürekli beğendiğini söylüyor ama bilmiyorum
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kuzum iyle bişey yok senin hormanlar tavan yapmış takilma çok olurmu sen çok güzelsin ❤️🌹
Akrepbebek Minik_kalplim_ kız seni begenmese senin yanında işi ne? Hormonlar tavan yapmış sende. Sakın ol kocisinle biraz baş başa vakit geçirin kendine gelirsin 💃 ara sıra geliyorlar bana da böyle. Hemen ilgi istiyorum diyorum sonra konuşuyorum aklımdakileri soruyorum kocama o da cevap veriyor güzel bir şekilde sevgi ile. Mutlu oluyorum 😂 sende yap öyle aklındakilerini kocana sor o cevapladiginda çok iyi gelecek sana 🤗
Akrepbebek Yamacin-Annesi bak kendi başını kendin yakıyorsun. Sonra diyeceksin ki böyle söyle oldu. Dayan biraz sürekli tuzlu gargara yap bakteriler gitsin ve bakteri kapmasin tekrar