yigitegenin_annesi Akrepbebek Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ Azizinannesi2 Tünaydın😃 günaydın demek için geç olmuş ne yaparsınız kızçeler işler biti mi
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi neydim bacım süpürme işim bitti şimdi toz alıcam tozdan sonra oglanı duşa sokucam sonra paspas edicem sonra da kendim duşa giricem 😂
Akrepbebek yigitegenin_annesi yok yeni kahvaltı yapıyorum 😂 kahvaltıdan sonra bir şekerleme uykusu yapacağım 😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ orda hava nasıl burda baya şidetli yağmur şimşklerle beraber😃çoo serin şunan
Akrepbebek Yamacin-Annesi oyy ne güzel 😂keyfi yerinde miydi bebisin ❤😂 doktor ne dedi sonuçlarına canım
Yamacin-Annesi Kızlar bişey sorucam bu hamilelerin kullandi prilam ilacını hamile olmayan biri yazdira biliyormu acaba
Akrepbebek iki_tospik_annesii hahah😂😂yok giderdik de twnezzul etmeme değil göbek büyüdüğü için kendimizden nefret ediyoruz artık nefesimiz daralıyor kimseyi görmek istemiyoruz etrafımızda 😂😂😂