yigitegenin_annesi Akrepbebek tetenoz aşısı hakkunda bilgi alyım🥰😃20. Haftada olunuyır dimi kaç doz ağrısı var mı yapmasak olurmu
Cansel22 Benim kâğıda 20. Haftada tetenoz yazmış ama ilk hamileligimde 4 tane tamamladim 1 tane kaldi benim 5 tane olmasi lazım
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi malesf kimse bunun önüne geçemiyecek ve her gün yeni bir kadın cinayeti olucak artık bu insanlar için normal bi yaşam tarzına dönüştü malesf 🥺🥺 kimse bunun önüne geçemiyor
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Allah ıslah etsin ne diyimki daha inşallah biran önce devlet bunun önüne gecer
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ 😃benden kaçıyor anlamıyroum neden kine😃😂 koca, karıdan kaçarmı hiç sizde kim😂😂 kaçıyor
yigitegenin_annesi Akrepbebek sağlık ocagından çağiriyorlar vakti geldiğinde olsammı olmasammı karar veremedim iğneden korkuyroum kan alsalar tm ama iğne vuruyorlar valaha korkuyorum o şekilde🙄
Minik_kalplim_ Kızlar kimse kimsenin gerçek adını bilmiyorum hadi söyleyin Yamacin-Annesi @iki_tospik_annesii @Azizinannesi2 @Akrepbebek buyrun 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek Evet ne zamandır konuşuyoruz bana bile söylemiyor 😂 insan yazar hemen siler bari gordukten sonra