Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii kuzum dus almak istiyorum ama halim yok kalkamıyorum haber izledim sinirlerimi tepene çıkardılar ne rahat ülkede yaşıyoruz ya vallahi çocuğumun geleceği için artık endişe ediyorum yazik günah artik bi dur desinler ya 😡
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi git al bence cnm serinlersin walla yaa rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah durum git gide kötüye gidiyor ne olucak sonumuz 🥺🥺
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii bu öldürdüğü 3 kadın haylen savunuyorlar bu insanı acaba ne zaman bişeylerin farkina varcaklar acaba bilmiyorum haylen milleti tehdit edip laf söylüyorlar intikam alcaklarmiş devlet böylelerini idam etse keşke ya Allahin belasi
Akrepbebek iki_tospik_annesii yemeğin pismesini bekliyorum. Bebeğim karnımda Açım aç diye isyan cikaracak😂
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi malesf kimse bunun önüne geçemiyecek ve her gün yeni bir kadın cinayeti olucak artık bu insanlar için normal bi yaşam tarzına dönüştü malesf 🥺🥺 kimse bunun önüne geçemiyor
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii misfiler beni esir almişti 🙄😬sabahtan geldiler çoluk çocukla yeni gititler
yigitegenin_annesi Akrepbebek cacaık dedin bende yapıcam çok açgözlüyüm ne görsem yemek istiyroum yapmak istiyorum😃bebş herşeyi istiyor yoksa bne çok yemmk yemem😃
yigitegenin_annesi Akrepbebek tetenoz aşısı hakkunda bilgi alyım🥰😃20. Haftada olunuyır dimi kaç doz ağrısı var mı yapmasak olurmu
Cansel22 Benim kâğıda 20. Haftada tetenoz yazmış ama ilk hamileligimde 4 tane tamamladim 1 tane kaldi benim 5 tane olmasi lazım
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Allah ıslah etsin ne diyimki daha inşallah biran önce devlet bunun önüne gecer