Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi hepsi benim bebişimle uğraşdı 😂 dun biraz agrim filan var diye neyseki temiz sonuçlarla karşılaştık 😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi haha😂😂 inş güzel şeyler gelir başına bundan sonra 😂 insan hamileyken bu hastalıkları hiç çekemiyor berbat bir durum. Ilac vermedi mi böbreklerin için?
Yamacin-Annesi Akrepbebek sağlık ocağındaki doktor vermek istemedi kendi doktorun yazar dedi riske atmayalim dedi zatn yarn doktorum hastanede sabhtan eşim bırakır artık ilaclik bişey yoktur inşallah 🙏
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi deli misisn ağır niye kaldırıyorsun hamilesin sen bide 10haftalık flnsın tehlikeli haftalardasınn dikatli ol peki doktor ne dedi
yigitegenin_annesi Akrepbebek bazen dedurup durukren göğüs kafesimin altında batmalar oluyor nefesimi keisyor yanliş ve anı kalkmadan olabilr diyroum sen kaç haftalıktın
Akrepbebek yigitegenin_annesi ben 31 haftaligim canim. Bunlar olabiliyor normal ama doktoruna danis tabi ki
yigitegenin_annesi Akrepbebek cacaık dedin bende yapıcam çok açgözlüyüm ne görsem yemek istiyroum yapmak istiyorum😃bebş herşeyi istiyor yoksa bne çok yemmk yemem😃
yigitegenin_annesi Akrepbebek tetenoz aşısı hakkunda bilgi alyım🥰😃20. Haftada olunuyır dimi kaç doz ağrısı var mı yapmasak olurmu
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii misfiler beni esir almişti 🙄😬sabahtan geldiler çoluk çocukla yeni gititler