Yamacin-Annesi Akrepbebek bebegim böbrek tarafımda ağrım oluyor ama öyle çok şiddetli bişey değil zaten idrarimda kanmi ne çıkmış ordan anlaşıldı zaten kum döktüm ilk defa başıma geliyor hamilelikte herşey başıma geldi bakim daha neler olucak hahaha😂😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi haha😂😂 inş güzel şeyler gelir başına bundan sonra 😂 insan hamileyken bu hastalıkları hiç çekemiyor berbat bir durum. Ilac vermedi mi böbreklerin için?
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi hepsi benim bebişimle uğraşdı 😂 dun biraz agrim filan var diye neyseki temiz sonuçlarla karşılaştık 😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek sağlık ocağındaki doktor vermek istemedi kendi doktorun yazar dedi riske atmayalim dedi zatn yarn doktorum hastanede sabhtan eşim bırakır artık ilaclik bişey yoktur inşallah 🙏
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi deli misisn ağır niye kaldırıyorsun hamilesin sen bide 10haftalık flnsın tehlikeli haftalardasınn dikatli ol peki doktor ne dedi
yigitegenin_annesi Akrepbebek bazen dedurup durukren göğüs kafesimin altında batmalar oluyor nefesimi keisyor yanliş ve anı kalkmadan olabilr diyroum sen kaç haftalıktın
Akrepbebek yigitegenin_annesi ben 31 haftaligim canim. Bunlar olabiliyor normal ama doktoruna danis tabi ki
yigitegenin_annesi Akrepbebek cacaık dedin bende yapıcam çok açgözlüyüm ne görsem yemek istiyroum yapmak istiyorum😃bebş herşeyi istiyor yoksa bne çok yemmk yemem😃
yigitegenin_annesi Akrepbebek tetenoz aşısı hakkunda bilgi alyım🥰😃20. Haftada olunuyır dimi kaç doz ağrısı var mı yapmasak olurmu
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii misfiler beni esir almişti 🙄😬sabahtan geldiler çoluk çocukla yeni gititler