Zgozel3436 3MelekAnnesi3 kendiniz mi ikinciyi sezeryan istediğiniz benim de ilk normal ikinciyi sezeryan istiyorum ama bakalım
3MelekAnnesi3 Zgozel3436 hayır tabi ki 😂keske normal olsa buda ama imkansız plesanta previa durumu var o yüzden mecburi sezeryan Baska sansım yok
Fadimeyagiz 3MelekAnnesi3 39+1 canım normalde 38 de alalım diyor 2.de çok beklemeye gerek yok diyor ama olsun içeride büyüsün dedim ☺️
Yenibirannee 3MelekAnnesi3 bende bugun gun aldim 18 ağustos da bebisim geliyor niye bilmiyorum cok tatli bi heyecan var içimde. Artik kucağıma almak istiyorum boyle göbeğimi oksamak yetmiyor artikkk
3MelekAnnesi3 Yenibirannee yetmez asla yetmez hele dogsun insanın tüm dünyası o oluyormus hersey 2.plana nasıl atılıyor biranda 😊rabbim uzun saglıklı ömürler versin her kadının evladına büyütmek zor olsada annelik her cileye razı oluyor 🤲🙏
Yenibirannee 3MelekAnnesi3 gerçekten oyleymis simdiden daha icime cekmeden kokusunun hayalini kuruyorum 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz insallah
FatmanurAyz Bizimde 19 Ağustos gözüküyor ama agrılarım oluyor ara ara sanki erken gelicek gibi şuan 37+6 olduk çatı muayenesi yapmadı hersey normal gozkıyor kafası asagıda dedı kanala gırmemıs daha
3MelekAnnesi3 FatmanurAyz inşallah saglıklı sekilde kucagına alırsın cnm kolay dogum nasip etsin rabbim herkese 🙏
3MelekAnnesi3 Yenibirannee evet öyle anne baba kardeşe eş herşey 2.plana geciyor hatta insanın kendisi bile 😊yeter ki onlar mutlu huzurlu olsunlar evlat cok Baska 🙏
FatmanurAyz 3MelekAnnesi3 Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ınsallah tüm annelere rabbim yardım etsın kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻🥰
mummy_mom 3MelekAnnesi3 çatı muayenemi oldum normal dogum olcak.18 agustosa kadar bekliyoruz insallah