3MelekAnnesi3 Yenibirannee yetmez asla yetmez hele dogsun insanın tüm dünyası o oluyormus hersey 2.plana nasıl atılıyor biranda 😊rabbim uzun saglıklı ömürler versin her kadının evladına büyütmek zor olsada annelik her cileye razı oluyor 🤲🙏
Yenibirannee 3MelekAnnesi3 gerçekten oyleymis simdiden daha icime cekmeden kokusunun hayalini kuruyorum 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz insallah
FatmanurAyz Bizimde 19 Ağustos gözüküyor ama agrılarım oluyor ara ara sanki erken gelicek gibi şuan 37+6 olduk çatı muayenesi yapmadı hersey normal gozkıyor kafası asagıda dedı kanala gırmemıs daha
3MelekAnnesi3 FatmanurAyz inşallah saglıklı sekilde kucagına alırsın cnm kolay dogum nasip etsin rabbim herkese 🙏
3MelekAnnesi3 Yenibirannee evet öyle anne baba kardeşe eş herşey 2.plana geciyor hatta insanın kendisi bile 😊yeter ki onlar mutlu huzurlu olsunlar evlat cok Baska 🙏
FatmanurAyz 3MelekAnnesi3 Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ınsallah tüm annelere rabbim yardım etsın kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻🥰
mummy_mom 3MelekAnnesi3 çatı muayenemi oldum normal dogum olcak.18 agustosa kadar bekliyoruz insallah